“Welcome” nagrade za najbolje iznajmljivače otišle u Murvicu, Poličnik i Pristeg

Jučer je održana svečana dodjela priznanja u sklopu projekta Welcome – nagrada za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji.

Nagrade su dobila tri najbolja iznajmljivača koja posjeduju oznaku kvalitete „WELCOME“  iz kategorije kuće za odmor.

3. nagradu (5.000,00 kuna) i brončanu plaketu dobila je Josipa Đurđević iz Poličnika, 2. nagradu (10.000,00 kuna) i srebrnu plaketu dobio je Branimir Samirić, iz Pristega, a 1. nagradu (15.000,00 kuna) i zlatnu plaketu osvojila je  Nevena Čulina iz Murvice.

Welcome nagrade za najbolje iznajmljivače u Zadarskoj županiji projekt je Zadarske županije kojim se želi potaknuti i naglasiti važnost kvalitetnog pristupa u vođenju obiteljskog smještaja.

“Imamo razloga za zadovoljstvo jer je sezona bila uspješna i dobro smo odgovorili na situaciju u kojoj smo se zatekli”, rekao je župan Božidar Longin na primanju nagrađenih.

“Sezona za nama je odlična, najave za iduću su također dobre”, dodao je.

Zadarska županija pokrenula je i  Program kreditiranja obiteljskog smještaja Welcome, putem kojeg pruža financijsku podršku iznajmljivačima čiji su objekti nositelji oznake kvalitete Welcome, konkretno sufinanciranjem kamatne stope i osiguravanjem povoljnih kredita.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...