Helbichovi igrači nastavili pobjednički niz u HT Premijer ligi; Slavili protiv Zaboka rezultatom 87:105

Momčad Zadra nastavlja pobjednički niz u HT Premijer ligi. Danas su rezultatom 87:105 slavili u Zaboku te su time upisali devetu uzastopnu pobjedu u domaćoj ligi.

Zadar je već nakon prve dionice imao vodstvo od 21:32, a do kraja susreta samo su podizali plus na svome kontu. Nisu se značajnije odvojili tokom drugih deset minuta te su za tek jedan poen podignuli svoju prednost kod rezultata 43:55.

Nakon toga rapsodija iza linije za tri poena Zadrana kojom su se igrači trenera Helbicha rapidno odvojili na veću rezultatsku prednost koja je iznosila 64:80 koncem treće dionice. Do kraja su momci iz Zadra samo ‘dovršavali posao’ te su tako i slavili s visokom razlikom premašivši ‘stotku’ u ovoj utakmici.

Zadar je do nove pobjede predvodio Dominik Mavra s 22 koša i 12 asistencija, Pavle Marčinković dodao je 16, američki duo Justin Carter i Trevor Thompson dodali su po 12 dok je s 11 završio Dario Drežnjak, listu dvocifrenih zaokružio je s 10 poena, 6 skokova i 4 asistencije Duje Brala. Kod Zaboka jedini raspoloženi igrači danas su bili Lukšai Lovro Buljević uz 24 odnosno 20 poena.

Nije bilo lagano kao što u Zaboku nikad nije. Morali smo se potruditi i odigrati malo agresivnije u drugom poluvremnu kako bi smo upisali pobjedu i uspjeli smo u tome, komentirao je trener Zadra Srđan Helbich.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...