Ryanair uvodi međunarodnu liniju koja će prometovati i zimi, povezivat će Zadar i Beč

Irski niskotarifni avioprijevoznik, Ryanair, pustio je u prodaju karte za ovogodišnji zimski red letenja koji će na snagu stupiti s krajem listopada.

Dok kod Zagreba nema velikih operativnih promjena (tek dvije postojeće linije neće biti u prometu), zanimljiva je najava redovnih letova prema Zadru.

Nakon otvaranja prodaje za zimski red letenja ove godine, na web stranici Ryanaira za booking je u zimskim mjesecima sada dostupna i linija između Zadra i Beča.

CEO Ryanaira još je prošle jeseni najavio redovne letove prema Zadru zimi, no informacija se vrlo brzo pokazala kao netočna jer operacija ovog prijevoznika prema Zračnoj luci Zadar prošle zime ipak nije bilo, piše Croatianaviation.

Kompanija sada najavljuje redovne letove i zimi na spomenutoj liniji između Beča i Zadra i to dva puta tjedno, petkom i nedjeljom. Pitanje je hoće li avioprijevoznik ostati pri ovom planu i zaista letjeti prema Zadru i zimi, no s obzirom na to da smo tek u travnju te da je studeni još jako daleko, bilo bi neozbiljno reći da će do realizacije letova stvarno i doći.

Svakako veseli činjenica da ovaj irski prijevoznik planira tu opciju, što bi za zračnu luku i turizam regije bila izuzetno bitna stvar pa se možemo nadati da će do realizacije letova ipak doći te da će u idućim tjednima i mjesecima Ryanair najaviti još zimskih linija prema Zračnoj luci Zadar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...