Igor Musap vlasnik hotela ZaDar: “Tužit ću Rubešu, Pupić Bakrača i Horvata!”

Igor Musap vlasnik hotela ZaDar u Arbanasima čije ime se spominje u aferi oko smještaja igrača KK Zadar priprema tužbe za klevetu protiv nekoliko osoba!

Naime, u kolovozu i rujnu prošle godine u spomenutom hotelu prema riječima predsjednika Nadzornog odbora KK Zadar Ante Rubeše, koji spominje da je smještaj bio pretplaćen i da pojedini igrači unatoč računima izdanim na njihovo ime u hotelu ZaDar nisu niti boravili, digla se velika prašina.

Nazvali smo Musapa koji nam je u kratkom razgovoru kazao kako će pojedine osobe morati snositi pravne posljedice.

Istinski sam pomogao KK Zadar i odradio veliki posao kad nigdje nije bilo slobodnih kreveta. Što se smještaja igrača tiče u mom hotelu, tu je sve čisto! Tužbu za klevetu podnijet ću protiv Ante Rubeše i Marka Pupića Bakrača (vijećnici  Akcije mladih) i Tomislava Horvata (osnivača Facebook stranice KK Zadar Unofficial). Što se tiče Enija Meštrovića, njega neću tužiti jer je on klaun!


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...