Sporazumno se rastaju KK Zadar i Diante Baldwin. Promjene i u sastavu Puntamike, odlazi nadareni bek-šuter David Pavin

Tek što je došao u KK Zadar, američki playmaker Diante Baldwin (28 god.,185 cm.), neslužbeno, na izlaznim vratima je kluba.

Što se dogodilo, pravu istinu ne znamo, je li problem Baldwinov karakter, je li možda Amerikanac nezadovoljan s  napornim treninzima, možda nema dovoljan luksuz sa smještajem ili prijevozom?

Hoće li na kraju svega netko popustiti, i hoće li biti pružena ruka pomirenja, ostaje za vidjeti.

Dodajmo ovome kako su se i iz kluba, službeno putem internetske stranice, oglasili o oglasku Baldwina, navodeći kako su dogovorili sporazumni raskid.

Ovo nije jedina promjena na košarkaškom nebu Zadra

Ovdje moramo kazati kako je vrlo interesantan podatak da bek-šuter David Pavin (17 god., 195 cm.) odlazi iz KK Puntamika. Nadareni Pavin ima ponude dva velika hrvatska kluba iz HT Premijer lige, ali roditelji Pavina još ne žele kazati točno o kojim klubovima se radi.

Klaudija Pavin, Davidova majka, zamolila je za strpljenje, sve će biti, kaže, poznato na vrijeme.

Istina je, David je u pregovorima s dva hrvatska kluba, još ništa nije riješeno, čim ugovor bude potpisan s nekim od ta dva kluba, zadarska javnost će biti obaviještena, kratko je poručila Davidova majka Klaudija.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...