Policija kod 51-godišnjaka pronašla speed, ecstasy, protuavionski metak i gotovo 400 komada streljiva!

​Policijski službenici Policijske postaje Zadar proveli su kriminalističko istraživanje nad 51-godišnjim hrvatskim državljaninom zbog sumnje u počinjenje kaznenih dijela prijetnje, neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te nedozvoljenog posjedovanje, izrada i nabavljanje oružja i eksplozivnih sredstava.

Sumnjiči se da je 13. i 14. rujna u Zadru u dva navrata prijetio 67-godišnjem hrvatskom državljaninu.

Osim prijetnji, tijekom kriminalističkog istraživanja od njega su oduzeta četiri PVC smotuljka s ukupno oko 11 grama marihuane i novac za koji se sumnja da potječe od preprodaje droge te je u Zadru, temeljem naloga nadležnog suda, obavljena pretraga doma i drugih prostorija koje osumnjičeni koristi gdje je pronađeno oko 0,8 grama droge amfetamin tzv. speed  i oko 0,8 grama droge ecstasy, pakirano u više pojedinačnih pakiranja, kao i 392 komada streljiva različitog kalibra i jedan protuavionski metak.

Zbog sumnje u počinjenje kaznenih dijela prijetnje, neovlaštene proizvodnje i prometa drogama te nedozvoljenog posjedovanja, izrade i nabavljanja oružja i eksplozivnih sredstava, protiv 51-godišnjaka je podnesena kaznena prijava nadležnom državnom odvjetništvu, te je po dovršetku kriminalističkog istraživanja, u subotu predan pritvorskom nadzorniku Policijske uprave zadarske.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...