Bruno Skoblar otvoreno poručio: “HNK Zadar zaslužuje stadion od 20 tisuća mjesta, Stanovi su ruglo!”

Svoj osvrt na HNK Zadar koji igra u 3.NL-jug, četvrti rang natjecanja, dao nam je 77-godišnji Bruno Skoblar. Bruno je još davnih godina igrao u dresu NK Zadra, kasnije je otišao u OFK Beograd, pa u francuski Aix-en-Provence.

– Ima još jedanaest kola do kraja, naravno da se može stići zaostatak od sedam bodova za vodećom Zagorom Unešić iako je bodovna razlika velika, jednostavno, oni trebaju gubiti, a mi dobivati! Odgovorni u HNK Zadru trebaju znati što žele, je li idu na prvo mjesto, ili ne. Evo danas igramo kup utakmicu u Posedarju, to HNK Zadar mora pobijediti, jer Hrvatski vitez ne bi trebao biti bauk. Moram kazati i to, kako će bez sponzora HNK Zadru biti teško, jer svi znamo da se sve vrti oko novca, jer samo zadovoljan igrač je dobar igrač. U ovoj situaciji ako Grad Zadar nije uz Klub, onda se ne može puno napraviti, govori Bruno, i nastavlja:

– Najprije treba srediti stanje u Klubu da bi netko uopće i uložio svoje novce. Kad pogledam igralište Stanove, to je ruglo, Bože sačuvaj! Čujem kako se priča da će se graditi novi stadion i kamp, ali od toga još nema ništa. HNK Zadar zaslužuje novi stadion kapaciteta 20 tisuća mjesta, jer ovaj grad mora imati prvoligaša, a ne da razmišljamo hoćemo li pobijediti nekog u četvrtoj ligi. Ne dolazim na utakmice, što ću tamo? Ulaziš u ruglo, nemaš gdje sjesti, i još nešto, veterani kluba bi trebali imati posebno mjesto na kojem bi gledali utakmice, ima nas dosta, nisam ja jedini veteran. Imao sam 16 i pol godina kad sam prvi put zaigrao za prvu momčad NK Zadra, bilo je to protiv momčadi JNA. Igrali su zajedno sa mnom Šare, Makso Dundov i ostali. Krenuli smo kod trenera Ignjatovića, zaključio je Bruno Skoblar.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...