Marko Pupić Bakrač podnio kaznenu prijavu protiv Bore Mršića

Vijećnik Akcije mladih Marko Pupić Bakrač podnio je kaznenu prijavu protiv bivšeg šefa zadarskog krima, Bore Mršića za lažno prijavljivanje.

Podsjetimo, Mršić je prijavio Pupića Bakrača zbog prijetnji što je dovelo do njegovog privođenja.

– Bivši šef zadarskog krima Bore Mršić podnio je prijavu za prijetnju protiv mene te sam zbog iste uhićen i ispitivan. U svojoj prijavi Boro Mršić je hotimično iznio niz netočnih navoda kako bi institucije sistema doveo u zabludu. Na te netočne navode iskonstruirao je cijel niz insinuacija koje nemaju nikakvog temelja u činjenicama kao ni sa zdravom pameću, napisao je Pupić Bakrač u prijavi u kojoj se, između ostalog, navodi i sljedeće:

– Netočno je da sam ja na svom facebook profilu objavio sliku Bore Mršića te da sam uz nju napisao bilo kakav tekst kao što tvrdi Bore Mršić.  Naime 9.ožujka.2023 godine prenio sam netaknut autorski članak portala Zadardanas sa njihove službene facbook stranice. Kao uvod u članak dodao sam nekoliko stihova. Članak se odnosio na suđenje za klevetu mojoj kolegici Marjani Botić po tužbi Bore Mršića stihovi predskazuju  Borine probleme na tom suđenju. To se lako može provjeriti na mom facebook profilu . Dakle Boro Mršić s očiglednom namjerom da me se kazneno progoni iznio neistinitu tvrdnju.

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...