Otvara se Dalmaland, a na subotnju špicu stiže Funny s nagradama za sve!

Dalmaland, jedini tematski park u cijeloj regiji, ove godine otvara svoja vrata 28.04. u 14:00!

Cijeli produženi vikend, od petka do ponedjeljka, bit će prepun opuštene zabave uz raznolik program i preko 25 odličnih atrakcija i vožnji za djecu i odrasle! Naravno – svi ste pozvani da iskoristite barem jedan od dana na uistinu poseban način – kao nigdje drugdje u Hrvatskoj.

Rollercoaster, brodovi, kuća strave, svijet dinosaura i mnoge druge uistinu zanimljive lokacije diljem parka čekaju na vas – da ih isprobate, uživate i nikad ne zaboravite.

OD DARIVANJA I NATJECANJA DO SIMBOLIČNOG PUŠTANJA LAMPIONA

Svaki dan prilikom otvorenja, na ulazu će vas čekati razigrani domaćini s bombonima i balonima, dok u 15:00 na red dolaze Funny iznenađenja. Jednostavno – ukoliko sretnete sredozemnu medvjedicu Funny u šetnji parkom, dođite joj se javiti i nećete požaliti – ona će vam dati poklončić iznenađenja koji će vaš boravak u Dalmalandu učiniti još boljim.

Od 16:00 očekuje vas jedno posebno iskustvo koje će sve generacije vratiti u neke davne dane i godine – pucanje lukom i strijelom na Divljem Zapadu. Ukoliko ste to oduvijek htjeli probati, a niste imali prilike, sada je pravo vrijeme da se u tome okušate i na jedan dan uđete u svijet kauboja i indijanaca!

U isto to vrijeme, ispred pozornice Vas očekuje nezaboravan pjena party. Uz dobru glazbu i ludu atmosferu prvo ćete se dobro isplesati, a zatim i osvježiti.

Nakon zabave i okušavanja u novim stvarima, pridružite nam se natjecanju u snazi na jednoj sjajnoj spravi –  Zmajo Boxeru! Natjecanje je podijeljeno u 4 kategorije ( muškarci, žene, djevojčice i dječaci), a pobjednike čekaju još jednom – vesele nagrade!

Ne morate se bojati ukoliko ste Funny medvjedicu propustili u prvoj šetnji, jer u 19.00 kreće na još jedan krug po parku! Slikajte se s njom, podružite i ponesite doma najljepše uspomene i nagrade.

U 20:00 ćete se pridružiti ostalim posjetiteljima ispred pozornice i imati priliku sudjelovati u tomboli. Tamo možete osvojiti još veće i još zabavnije poklone! Prilikom  kupovine ulaznica, na blagajni ćete dobiti papirić s brojem i tako sudjelovati u izvlačenju!

Dan se završava spektakularno – puštanjem lampiona u zrak u 21:00! Prema legendi, prilikom puštanja lampiona zaželi se želja, koja se zatim i ispuni! S takvim stavom cijeli Dalmaland time ulazi u novu radnu sezonu i tu atmosferu žele podijeliti i s vama.

NEĆE NEDOSTAJATI NITI POSEBNIH DOGAĐANJA

Zato pripremaju i dva posebna eventa preko vikenda.

U subotu 29.04. osim svega nabrojanog, u 18:00 vas očekuje poseban događaj – Magic show by Rico! Energičan i zanimljiv mađioničarski nastup vas zasigurno neće ostaviti ravnodušnima.

Za nedjelju 30.04. se sprema i jedan sportski događaj podržan od strane Decathlona – natjecanje u penalima i gađanju lukom i strijelom u 18:00.  Sudjelovati možete svi, spremni ili nespremni, a najbolje također očekuju pokloni!

Uveličajte otvorenje nove sezone starog fun parka u novom ruhu i pod novim imenom te zajedno s ekipom iz parka izmamite tisuće osmijeha. Sigurni smo da ćete iz Dalmalanda otići s uspomenama koje ćete zajedno sa svojim obiteljima pamtiti cijeli život.

UPOZNAJTE FUNNY I DOŽIVITE IZNENAĐENJA – OVU SUBOTU!

Prije dolaska u Dalmaland, morate upoznati i Funny! Zato, budite pripremni ovu subotu jer nam ona stiže na ulice zadarskog poluotoka zajedno s ostatkom ekipe iz parka, i nosi različita iznenađenja, mala i ona nešto veća – baš kao i Dalmaland sam. Odličan je to uvod u provod koji vas čeka na najzabavnijem mjestu u Dalmaciji!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...