Okusi i mirisi Dalmacije svoj su dom našli u srcu Londona! Londonom se odnedavno širi miris Dalmacije koncentriran u loncima Venturina, prvog hrvatskog pop up restorana za čije je otvorenje… 25. prosinca 2016. 17:32
Premijer Orešković: “Probao sam sve svjetske pršute, naš je najbolji!” Svoju prvu registriranu i zaštićenu oznaku iz sustava kvalitete poljoprivrednih i prehrambenih proizvoda Republika Hrvatska… 13. travnja 2016. 14:15
Šuica Europskoj komisiji: “Kad će paška janjetina i drugi hrvatski proizvodi biti zaštićeni?!” Zbog neriješenog statusa šest hrvatskih proizvoda koji još čekaju odluku Europske komisije o zaštiti oznake zemljopisnog podrijetla… 23. veljače 2016. 18:08
UNDP u Zadru predstavio knjigu Tradicijske sorte i pasmine Dalmacije Knjiga Tradicijske sorte i pasmine Dalmacije predstavljena danas u Zadru, je prvi iscrpan inventar poljoprivredne bioraznolikosti… 27. travnja 2015. 15:07
Zašto je umrla naša izvorna kuhinja? Zadarska Kalelarga ovoga ljeta miriše na peciva i pizzu. U svakom dijelu Poluotoka, u krugu od samo sto metara može se pronaći i po… 24. srpnja 2013. 07:13