Seksi stvari koje radimo sasvim slučajno

Žene se jako trude biti seksi, ali ako je vjerovati muškarcima, najseksipilnije smo upravo onda kada se nimalo ne trudimo:

Kad se presvlačimo

Ne moramo biti kao striptizete, dovoljno je samo da skidamo odjevne predmete sa sebe i navlačimo nove na sebe. To često djeluje šlampavo, ali upravo je to dio šarma koji dečki jednostavno obožavaju.

Kad ih izazivamo

To može biti izazov tko će prije pojesti nešto ili sitna oklada oko koje ćete se oboje živcirati. Muškarci vole žene koje im daju izazove, jer s njima imaju osjećaj da se moraju truditi oko nečega.

Kad ih volimo zbog toga što jesu

Kada odrastaju, netko ih stalno upozorava na određenu vrstu ponašanja, na poslu ne mogu biti zaigrani, pa će muškarci biti oduševljeni ženom koja im dopušta da budu svoji kada su u njenom društvu.

Ležeran look

Vole nas i kada se uredimo, ali još im je draže kada nas vide u raščupanom izdanju. Naravno da izgledamo ljepše kada se potrudimo, ali muškarcima puno znači kada im dozvolimo da nas vide bez maske.

Naš smisao za humor

Muškarci obožavaju ženu koja ima smisao za humor, pogotovo kada ga pokazuje u društvu njegovih prijatelja. Tada su ponosni na nas i misle da smo iznimno seksi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...