“Dani ljepote i zdravlja”, uz modnu reviju, zbog kiše seli se u City Galleriju

Kiša i meteo- prognoza su presudili- City Gallerija, a ne Forum, kako je bilo po planu, danas u subotu, 26. travnja, domaćin je centar Dana ljepote i zdravlja. Kako ističu organizatori, svim zainteresiranim Zadranima, naravno i ostalima, pa tako i turistima, kojih je već sada u „Donatovu metropolisu“ ugodna znamenka, omogućit će se da potpuno besplatno doznaju kako se na najbolji način mogu pobrinuti za svoje tijelo, napose i dakako taman uoči ljeta…

Poliklinika Mešter će raditi, tako, preglede madeža i preporuke o uklanjanju (metodama, oporavku itd). Liječnici koji će tom prilikom biti dostupni na info pultu su primarius dr.sc. Mladen Duduković, plastični i rekonstrukcijski kirurg koji će se baviti i temama estetske kirurgije i kozmetologije, kao i  primarius dr.sc. Ante Munitić, inače ORL specijalist i plastični kirurg glave i vrata.

Natur House je pak vodeća tvrtka u nutricionizmu i dijetetici, a prisutna je u više od 30 zemalja. Preko pet milijuna ljudi u svijetu posjetilo je do sada Natur House s ciljem smanjenja i kontrole težine, pa i kod nas, primjerice u specijaliziranoj trgovini za nutricionizam i dijetetiku, Natur House u City Galleriji, gdje pri kupnji dodataka prehrani na biljnoj bazi dobivate uslugu besplatnog nutricionističkog savjetovanja, izradu individualnih prehrambenih planova i motivacijsku potporu pri postizanju željenih ciljeva. Stručnjaci Natur Housa će na Forumu mjeriti indeks tjelesne mase i dijeliti savjete o pravilnoj prehrani.

Fitness centar Omnia će se Zadranima osim preko info pulta predstaviti i performansom, na taj način će svi okupljeni na Forumu moći naučiti vježbe za oblikovanje tijela.

Salon Callista Visage će pokazati Zadrankama kako se u kratkom roku mogu našminkati i održati šminku postojanom u ljetnim mjesecima. Također, radit će se makeover, eto poziva…

Normalno, ne ide ništa bez novih frizura i savjete o njima, za što je zadužen Frizerski salon Goga koji će također nuditi savjete o brzim i postojanim „zurkama“.

Iz reda kozmetičkih brandova sudjelovat će Kozmo koji će u sklopu novog ZD modnog projekta predstaviti nove trendove u kozmetici i njezi tijela.

Naposljetku, u organizaciji AG&AM Fashion Organization, održat će se modna revija na kojoj će poznata hrvatska dizajnerica Ivana Jurić predstaviti dio svoje proljetne kolekcije, zajedno sa frizurama i make up-om koji će napraviti saloni za uljepšavanje Neli, VIP,  Callista Visage i Goga.

Santa i Maraska će osigurati piće za sudionike, Forum dekorirati Vjenčanja Diora, tortu koja će se podijeliti Zadranima napraviti – Tortica. Potporu manifestaciji su dali Arheološki muzej Zadar, Pomorska škola, Cvjećarnica Meli, Ljekovito bilje Jerkin, Frizerski salon Simpa…

Novoj zadarskoj manifestaciji koja je počela u 10 sati, cilj je promocija lokalnih obrtnika čije je poslovanje vezano uz brigu o ljepoti i zdravlju poput salona za uljepšavanje ili fitness klubova. Uz to, manifestacijom se želi educirati građane o zdravom načinu života.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...