Od četvrtka noćna scena Zadra bogatija za novi (prvi disco) klub – Podroom! U najavi i tjedni eventi

Nakon dugo čekanja, zadarska noćna scena, ovog četvrtka, dobiva novi klub. Moglo bi se reći i prvi disco klub, naziva Podroom, a koji za cilj ima objediniti domaće i urbano.

Ipak, u četvrtak je zabava namijenjena za sve bliske prijatelje i suradnike te je moguć ulaz samo uz pozivnice. No, već slijedećeg dana, u petak, dobrodošli su svi koji su željni dobre zabave.

Podroom, koji se nalazi u prostoru bivšeg kluba Forum, kako iz uprave poručuju, za sada će raditi samo petkom i subotom, a posjetiteljima će pružiti do sad neviđen ambijent i zabavu.

Mlada PR-ica kluba, Tena Kovačević, najavljuje i rad preko tjedna u skoroj budućnosti, što je definitivno stavka koja Zadru nedostaje.

Cijeli idejni projekt je radio Pero Marušić, a Tena Kovačević, kaže kako može obećati dobru zabavu i ugodnu atmosferu te dodaje kako će Podroom imati i organiziran doček Nove 2015.  godine, ali i brojna buduća iznenađenja u svom programu.

Imate još svega par dana za najbolju odvjevnu kombinaciju i koju kap omiljenog parfema. Da uhvatite bolju ili goru polovicu pod ruku i spustite se u Podroom po onaj zaboravljeni plesni korak i vječnu želju za zabavom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...