Ljubitelji Reala opet u strahu: Luka Modrić propustio trening

Luka Modrić još uvijek je pod posebnim nadzorom svih u Real Madridu. Dugi povratak nakon ozljede ostavio je male tragove na fizičkoj pripremljenosti hrvatskog reprezentativca i liječnička služba, ali i velika većina navijača, pomno prati igre svog veznjaka uz sve prisutni strah da se ne dogodi ono najgore te da Luka ponovno mora izbivati s terena.

Real je na gostovanju kod Rayo Vallecana slavio 2-0, Luka je odigrao svih 90 minuta, no u jednom se trenutku uhvatio za butni mišić lijeve noge i zabrinuo sve. Situaciju je vrlo brzo pokušao smiriti trener Reala Carlo Ancelotti koji je nekoliko puta ponavljao kako s Modrićem nema nikakvih problema i da nije ozlijeđen.

Međutim, Luka je propustio trening Reala i tako ponovno zabrinuo sve one kojima je Real blizak. ‘Los blancosi’ sutra na Santiago Bernabeuu dočekuju Eibar, a jedan dio španjolskih medija piše kako bi talijanski stručnjak u strahu od nove ozljede mogao odmarati Modrića koji je iznenađujuće propustio trening. U momčad se pak vratioPepe koji je normalno trenirao.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...