Stipu i suprugu veže ljubav prema kuhanju i životinjama: “Ona mi je najbolja prijateljica”

Američki borac mješovitih borilačkih vještina hrvatskog podrijetla Stipe Miočić proteklog vikenda ponovno je zasjeo na tron UFC-a. Podršku prije borbe života pružala mu je supruga Ryan Marie, koja nosi njihovo dijete, a za koju je Miočić prije ženidbe izjavio da će se vjenčati sa svojom najboljom prijateljicom, piše Tportal.

Premda bi je mnogi mogli zamijeniti za model ili manekenku, Ryan je medicinska sestra, no nije se odlučila za posao u struci. Taj dio ostavila je ipak Miočiću, koji radi kao vatrogasac i uvijek naglašava kako mu je glavni cilj pomagati drugima.

Ljepotica je podrijetlom iz Ohioja, a radi u salonu ljepote kao frizerka te kozmetičarka. Sa Stipom je veže strast prema kuhaju, putovanjima i veliki su obožavatelji životinja. Njihova ljubavna priča dostojna je i velikog platna.

Amerikanac hrvatskih korijena i lijepa Ryan vjenčali su se prije godinu i pol. U vezi su bili četiri godine, a onda su se odlučili na svadbu koja je brojala 450 uzvanika u Clevelandu. Mlada je nosila vjenčanicu Vere Wang, a uzela je i zadarsko prezime svog muža – Miočić. Medeni mjesec proveli su u Meksiku.

Ryan je najvatrenija navijačica i podrška Stipi Miočiću. Prati ga na svim borbama, a bila je s njim i u oktogonu nakon velike pobjede prošlog vikenda, kada je Miočić razgovor nakon meča iskoristio i da bi svijetu otkrio da mu je supruga u drugom stanju, što je skromnom sportašu puno važnije od pojasa prvaka.

Amerikanka je stala u suprugovu obranu jer je opet bio predmet omalovažavanja UFC-a. ‘Ja sam najbolji teškaš svih vremena.’ Slažete li se s teškaškim prvakom?’, napisao je UFC ispod fotografije Miočića, a Ryan je napisala žestok odgovor s kojim su se složili mnogi fanovi slobodne borbe: ‘Slažete li se? Jako sam razočarana i šokirana što uopće možete napisati ovo. Vrijeme je da stanete iza svog prvaka. Ovo je kontinuirano omalovažavanje predstavnika radničke klase, uzorne osobe koja služi svojoj zajednici i dominira svojom divizijom. To je čovjek koji radi sve što može za svakoga koga upozna i ne radi ništa nego sjajno demonstrira svoj talent. On je savršen primjer heroja, obiteljskog čovjeka, uzora djeci i svima ostalima. Zaista trebate preispitati iza koga trebate stati. Jako razočaravajuće, ali nažalost ne i iznenađujuće.’

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...