Fenomenalni Toni Filipi drži prvo mjesto na rang ljestvici ispred slavnog Savona!

Vitezovi su posljednji na ljestvici Grupe B s tri poraza u tri dosadašnja kola. Za sada smo u ukupno 15 odrađenih pojedinačnih mečeva ostvarili tri pobjede od čega su dvije Tonija Filipija. Najbolje smo izgledali već u prvom kolu protiv Italia Thundera kada smo možda mogli i slaviti da je bilo više sudačkog poštenja. Taj smo meč izgubili s 3:2, podsjeća FightSite.

Uslijedio je potop u Engleskoj od neugodnih 5:0 i prvi domaći poraz u posljednjem kolu od France Fighting Roostersa. Prije dva tjedna smo, naime, u Zadru ponovno stradali, ovaj put s 4:1.

Na ukupnoj ljestvici svih momčadi ovogodišnjeg izdanja lige, Croatian Knights drže 10. mjesto s 1 bodom. Iza nas su samo Indian Tigersi s ukupno dvije pobjede i China Dragonsi bez slavlja, ali i bez odrađenog meča.

No, unatoč ovim svim ne baš pretjerano optimističnim vijestima, jedna stvar nam je ipak navukla malo osmjeha na lice. Ili točnije rečeno dosta osmjeha… Gledajući individualne rang ljestvice boksača po težinskim kategorijama, u onoj teškoj do 91 kilograma, prvo mjesto drži naš Toni Filipi.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...