Iskoristite popust od 20% u Zara Dental Centru na krune, ljuskice, mostove i implantoprotetiku

Zašto je vrijeme za posjetiti Zara Dental Centar?

Jesen je najbolje vrijeme za obavljanje stvari koje odgađamo cijelu godinu. Obiteljska druženja, poslovni sastanci, kao i obavljanje svakodnevnih obveza prilika su za osmijeh i veselje svakog dana. Ukoliko zbog (na)puknutih zuba ili praznine u čeljusti osjećate da propuštate određene životne radosti, možemo Vam pomoći upravo mi.

Zubnim krunicama, ljuskicama za zube ili zubnim mostom možete vratiti ljepotu svom osmijehu, Kao specijalisti u estetici osmijeha preko 15 godina, naši će se protetski radovi savršeno uklopiti u Vaš osmijeh i vratiti Vam kvalitetu života.

Protetskim radovima nadomještamo izgubljene zube, estetski korigiramo postojeće i poboljšavamo funkciju koja je uvjet za zdravlje Vaših zuba i kvalitetu života.

Lijep i prirodan osmijeh danas je imperativ, a novi materijali i načini izrade omogućuju visoku estetiku svih vrsta protetskih radova.

1. Estetske ljuske

Estetske ljuske (eng. veneers) spadaju u jednu od najpopularnijih estetskih korekcija. Predstavljaju superiornu estetsku terapiju kojoj je cilj prirodan, lijep osmijeh.

Tko je savršen kandidat za ljuskice? Svatko tko ima zdrave zube, dobru oralnu higijenu, a želi dodatno uljepšati osmijeh, prekriti nepravilnosti, krivi položaj i/ili boju zuba, razmake između zuba itd.

2. Keramičke krune i mostovi

Keramičke krunice i mostovi fiksni su protetski radovi koji oblikom i funkcijom oponašaju prirodne zube.

Izrađuju se u slučaju većeg nedostatka zuba (lom, liječeni zubi), narušene estetike (promjena boje, veliki ispuni) ili kod gubitka zuba. Postavljaju se na prirodne brušene zube ili na ugrađene zubne implantate.

Suvremeni materijali i tehnologija izrade omogućili su prirodan izgled, čvrstoću i dugotrajnost keramičkih kruna i mostova.

INTRAORALNI SKENER UMJESTO KLASIČNOG OTISKA

Jedna od novosti u ZDC-u je upotreba intraoralnog skenera koji je, osim što je ubrzao čitav proces uzimanja otisaka, ujedno i mnogo ugodniji za samog pacijenta.

Istraživanja pokazuju da su protetske konstrukcije izrađenih na temelju digitalnog otiska bolje nego kod radova koji su izrađeni na temelju otisaka uzetih nekom od konvencionalnih metoda. Ovo je osobito važno kod implantoprotetike. Implantat se ne može niti malo pomicati kako bi se prilagodio protetskom radu, te nepreciznost istog može rezultirati gubitkom implantata.

Prednosti korištenja intraoralnog skenera u odnosu na klasični otisak su:

–    ugodnost za pacijenta

–    brzina

–    prijenos digitalne slike između ordinacije i laboratorija

–    smanjuje mogućnost pogrešaka koje mogu nastati kod klasičnih otisaka

–    pohranjivanje snimljenih podataka na neodređeno vrijeme.

Kako bi našim pacijentima pružili najbolju uslugu, u ZDC-u se otisci uzimaju putem intraoralnog skenera! Dogovorite Vaš besplatan pregled već danas, i iskoristite akciju od 20%  popusta na sve protetske radove (krune, ljuskice, mostove, implantoprotetiku).

Posjetite nas na adresi Matije Gupca 33 ili nazovite na broj 098/226-918

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...