VOX POPULI Zadrani o stanju u KK Zadru: “Ako je Žilavec pešnija kesu, neka odgovara!”

Prošetali smo ulicama Zadra i napravili malu anketu vezanu za stanje unutar KK Zadar i možebitnim malverzacijama unutar kluba.

– Ako je istina ono što čujem, da su u KK Zadru digli još jedan kredit za koji Nadzorni odbor kluba uopće nije znao, treba ih sve zatvoriti! Potpuno sam na strani Enija i Rubeše, odnosno za kompletnu sam reviziju kluba. Ne mogu vjerovati da je Žilavec uspio potrošiti više od 500 tisuća kuna za smještaj igrača za mjesec i pol dana. Ej, pa je…m ti ja takav klub i tko bi mu dao pare!

– Nisam na ničijoj strani, klub treba ispoštovati ugovore prema igračima, te nastojati mirno privesti sezonu kraju. Grad Zadar je vlasnik kluba, i kao takav mora ispoštovati ugovore, te ih uredno i isplatiti. Što se sljedeće sezone tiče, treba vidjeti kolike su mogućnosti kluba.

– Moje mišljenje o trenutnoj situaciji u klubu je sve najgore, krade se, ne zna se tko u klubu pije, a tko plaća. Pročitao sam da je veliki nered u KK Zadar. Ako je Žilavec pešnija kesu, neka odgovara i podnese ostavku. Što se zatvora za njega tiče, to je već stvar pravosuđa.

– Ma taj Žilavec očito nešto skriva! Vidjeli smo kako se pojavila neka Tommy potrošačka kartica od od 152 tisuće kuna, što je nerazumno, jedino ako se nije kupovala marenda za košarkaše. Po računima iz te kartice, točno će se vidjeti artikli koji su kupovani, ili je Žilavec zloupotrijebio karticu i sam sebi punio ostavu .Žilavca treba smijeniti, te se izvršiti kompletna financijska revizija od 1991. na ovamo, te da se istraži što je bilo s nestankom 19 milijuna kuna, koji je još ranije otkrio Edvin Šimunov. Žilavec ne da treba dati ostavku na mjesto direktora kluba, već treba skočiti kroz prozor, ne treba se uopće truditi niti silaziti niz stepenice, neka skoči, jer on je sportski tip!

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...