HNK Zadar poražen u Sinju, trener Blatnjak: “Htjeli smo vidjeti našu dicu, bacat ćemo se na glavu, još slažem momčad!”

HNK Zadar jučer je u Sinju protiv Junaka odigrao prvu pripremnu utakmicu pred početak prvenstva u 3.NL-jug (četvrti rang natjecanja). Trener Dragan Blatnjak koristio je kombinirani sastav u svakom poluvremenu. U prvom dijelu igrali su: Matasović, Jerbić, Djeveljekaj, Baričević, Rončević, Muić, Banović, Čurjurić, Filipović, Viduka i Bubalo. U nastavku susreta nastupili su: A. Subašić, Ćelić, Mrkela, Budić, Iveljić, Anić, Šoša, Brkić, Jordan, Jurić i Torbarina. Junak je pobijedio rezultatom 5-3, a zgoditke za HNK Zadar su postigli Jordan, Iveljić i Bubalo. Već u utorak 31. siječnja u 13 sati Zadrani će na igralištu Stanovi dočekati Solin, utakmica će biti otvorena za gledatelje.

Trener HNK Zadra, 42-godišnji Dragan Blatnjak, i pored poraza bio je zadovoljan, posebno s osmoricom juniorima kojima je dao prigodu:

– Htio sam vidjeti mogućnosti svih igrača, u redu, rezultat je onako malo grub, ali i to je pokazatelj da ćemo u gostima igrati otvoreno, bacati se na glavu i stvoriti momčad koja će u svakoj utakmicu ići na pobjedu. U drugom poluvremenu sam koristio čak osam juniora s kojima sam apsolutno zadovoljan, jučer smo malo platili danak našim neiskustvom, i bili pomalo naivni u nekim situacijama. Junak je praktički iz svojih pet šansi koje smo im poklonili zabio sve. Htjeli smo vidjeti ovu našu dicu, koji su naš prioritet u budućnosti. Već za dva dana u utorak na Stanovima igramo prijateljsku sa Solinom, i to dva puta po 60 minuta. Nisam niti blizu onom sastavu koji će istrčati 19. veljače u Opuzenu u prvoj utakmici nastavka prvenstva, još slažem momčad, zaključio je Blatnjak.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...