Gestice ovaj vikend provode u Samoboru na natjecanje “SamoPles” u organizaciji Pointa

U travnju, svibnju i lipnju Gestice tradicionalno putuju na susrete i plesna natjecanja. I tako dok čekaju drugi krug natjecanja Treps, ovaj vikend putuju u Samobor na natjecanje pod nazivom SamoPles u organizaciji plesnog klub Point iz Samobora.

Gesta na natjecanje putuje sa tri koreografije iz produkcije Spomenar.

S obzirom na korona pauzu, jako je veliki interes za plesna natjecanja i susrete, tako je i SamoPles natjecanje u svim kategorijama nadmašilo očekivanja organizator, stoga je odlučeno da se natjecanje sa obzirom na velik broj prijava, prebaci u veću dvoranu.

Na natjecanje dolaze gotovo svi umjetnički ansambli iz Hrvatske i Slovenije ,velika je konkurencija i zaista jaka, ali bez obzira na ishod mi se nadamo dobroj zabavi koja se širi već prvim taktovima glazbe.

Uz pripreme za premijeru koja je najavljena za 12. lipnja pred Gesticama je još jedno putovanje u Zagreb 4. lipnja, ali od svega najviše se raduju novoj predstavi s kojom će zaključiti plesnu sezonu 2021/22.

Upisi za novu sezonu počinju  od 15. lipnja do 1. srpnja prijavom putem online obrazca, koji se nalazi na stranici Geste.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...