Još jedna velika zvijezda ljetuje u Hrvatskoj: Kylie Minogue je u okolici Rovinja, uživa u luksuznoj vili

Glazbenica Kylie Minogue (54) jedna je od zvijezda koja je ove godine za odmor odabrala Hrvatsku.

Pjevačica hitova ‘Can’t  Get You Out Of My Head’, ‘The Loco-Motion’ i ‘Spinning Around’ trenutačno boravi u okolici Rovinja u jednoj vili s pet zvjezdica, javlja RTL.

Kako tvrdi taj medij, Minogue koja nosi i nadimak džepna Venera zbog toga što je visoka 1.52 metara, jako je simpatična.

Lijepa Australka nedavno je potvrdila da će se nakon 30 godina života u Velikoj Britaniji vratiti u rodnu Australiju kako bila bliže obitelji, a odluku je donijela nakon što je razdoblje lockdowna provela u rodnoj zemlji.

To je nešto o čemu je razmišljala dugo. Prošle godine, kad je bila u Australiji duže vrijeme zbog zabrane putovanja, imala je vremena promisliti gdje želi da joj bude baza.

Poput mnogih umjetnika dosta svog života provodi na turnejama ili putujući, pa to i neće biti neka velika promjena budući da ionako ne provodi puno vremena na jednom mjestu.

S pjevačicom će se preseliti i njezin dečko Paul Solomons koji je napustio svoj posao u Londonu pa će tako više vremena provoditi sa svojom odabranicom.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...