Mrtav pijan sletio s ceste, pokosio smjerokaz i stupić pa se zaustavio u borovima; Na zadarskim cestama jučer ozlijeđeno pet osoba

Tijekom jučerašnjeg dana došlo je do dvije prometne nesreće na zadarskom području.

Sinoć, u 22:15 u Smilčiću na dionici D539, 45-godišnjak je upravljao automobilom zadarskih registracija s čak 2,54 promila alkohola u krvi. Osim što je bio pijan, brzinu kretanja nije prilagodio uvjetima na cesti te je izgubio nadzor nad vozilom, sletio na zemljanu površinu, udario u smjerokaz i stupić te udario u tri bora i zaustavio se.

Prevezen je u zadarsku bolnicu gdje su mu utvrđene teške tjelesne ozljede.

Druga nesreća dogodila se ranije, u 14:55 sati u mjestu Pristeg, a izazvao ju je 64-godišnjak koji je upravljao automobilom riječkih registracija. Dolaskom do raskrižja sa cestom iste važnosti, nije propustio desnu stranu, nakon čega je na njega naletio automobil kojim je upravljao 48-godišnjak.

Svi putnici i vozač su prevezeni u bolnicu, gdje je konstatirano da su 31-godišnja putnica, trogodišnje dijete i vozač (64) zadobili lake, a 41-godišnjak teške tjelesne ozljede. Vozaču slijedi kaznena prijava zbog izazivanja prometne nesreće.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...