Ruski vidovnjaci: “Krajem 2023. dogodit će se kolaps zapada, a Rusija će 2025. postati ‘oaza svjetla'”

Niti nakon gotovo devet mjeseci od početka ruske invazije na Ukrajinu ne može se sa sigurnošću procijeniti kako će rat završiti. Ukrajinci su Ruse izbacili iz dijela okupiranih teritorija, na što su agresori odgovorili napadima na civilnu infrastrukturu koji su ostavili velik dio zemlje u mraku, bez vode i struje.

Diljem svijeta u medijima gostuju razni politički i vojni stručnjaci koji pokušavaju rasplesti situaciju, a Rusi su odlučili pokriti sve baze pa su na državnoj televiziji ugostili vidovnjake te ih, između ostalog, pitali o ratu. Snimka koju je podijelio novinar BBC-ja Francis Scarr prikazuje sudionike panela u raspravi o ratu i njihovim predviđanjima za budućnost.

Jedan vidovnjak navodi da će se krajem 2023. ili 2024. dogoditi “neka vrsta kolapsa Zapada”. Drugi smatra kako Ukrajina više neće postojati u obliku na koji smo navikli u posljednjih 30 godina. Jedan od njih također je ustvrdio da je ukrajinski predsjednik Zelenski “zapadni agent”.

Jedna je vidovnjakinja izjavila da “ono kroz što svi prolazimo, posebno mislim na čovječanstvo i našu zemlju, zove se ‘duhovni rast'”, dok druga tvrdi da će “u 2025. Rusija postati oaza svjetla. Svi će težiti da dođu ovdje, ali neće svi imati priliku.”

Ispod snimke su se zaredali brojni komentari o izgledu i stručnosti gostiju ove emisije, no ruska publika u studiju je, barem prema količini aplauza u kratkim isječcima, bila oduševljena razgovorom, prenosi Večernji.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...