Lopovi bili aktivni tijekom blagdana, krali su novce, bicikle, gorivo, novčanike

Kako je izvijestila zadarska policija, sa subote na nedjelju, 08./09. travnja u Zadru u Ulici Stjepana Radića nepoznati počinitelj je provalio u trgovinu u vlasništvu 41-godišnjaka odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Sa subote na nedjelju, 08./09. travnja u Zadru u Velebitskoj ulici nepoznati počinitelj je provalio u skladište trgovine trgovačkog društva odakle je otuđio novac. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

U vremenu od 07. do 09. travnja na otoku Ugljanu nepoznati počinitelj je provalio u objekt  u vlasništvu trgovačkog društva odakle je otuđio 8 bicikli. Materijalna šteta iznosi nekoliko tisuća eura, a protiv nepoznatog počinitelja je nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog teške krađe.

Tijekom prošlog tjedna u Biljanima Gornjim, nepoznati počinitelj je provalio u radni stroj  u vlasništvu trgovačkog društva, odakle je otuđio gorivo. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja se nadležnom državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

U posljednjih 10 mjeseci u Sukošanu nepoznati počinitelj je otuđio dva električna bicikla u vlasništvu 79-godišnje državljanke SAD-a. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

U subotu, 08. travnja u Zadru na Poluotoku nepoznati počinitelj je otuđio novčanik u vlasništvu 49-godišnjakinje. Materijalna šteta iznosi nekoliko stotina eura, a protiv nepoznatog počinitelja je državnom odvjetništvu podnijeta kaznena prijava zbog krađe.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...