Josip Bašić, novi predsjednik udruge “Vir bez podjela”

Udruga “Vir bez podjela”, priredila je u nedjelju navečer izbornu skupštinu na kojoj izabran novi predsjednik. Dosadašnja predsjednica Ines Kapović zbog zauzetosti u svom poslu, nije se mogla adekvatno posvijetiti izazovu i obavezama kao predsjednice i člana izvršnog odbora udruge, te je dala svoju neopozivu ostavku.

[pullquote align=”left”]Novim predsjednikom Udruge postao je Josip Bašić student prava s Vira. Na upražnjeno mjesto u izvršnom odboru umjesto bivše predsjednice,Ines Kapović, izabran je jednoglasno Frane Vučetić također s Vira[/pullquote]Tako je za novog predsjednika Udruge izabran 22-godišnji Josip Bašić student prava s Vira, koji je bio dopredsjednik udruge i član izvršnog odbora. Na upražnjeno mjesto u izvršnom odboru umjesto bivše predsjednice, izabran je jednoglasno Frane Vučetić također s Vira.

Tajnik Udruge obrazložio je prisutnima financijski izvještaj i upoznao ih o sve većim brojem novopridošlih članova.

Općinski vjećnk i član Udruge Igor Vučetić upoznao je pak nazočne s posljednjim aktivnostima i akcijama, a posebno u vezi devastacije obalnog pojasa za koju je prozvao općisku vlast Vira.

Čekamo izvještaj inspektorata zaštite okoliša i prostornog uređenja, kako bi mogli adekvatno reagirati, kazao je Vučetić.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...