Ovo su novi trendovi u seksu

Prema novom istraživanju o novim trendovima u seksu, znanstvenici kažu kako je varanje partnera postao potpuno ‘out’, no zato je seks za jednu noć, naravno, ako ste solo, apsolutno ‘in’.

Nova studija o seksu pokazala je kako je mlađa populacija sve otvorenija po pitanju seksa za jednu noć, istospolnim brakovima, a osobe u dobi između 18 i 30 godina koje su sudjelovale u istraživanju pokazale su kako monogamiju i vjernost partneru cijene i pridržavaju je se više no ikada, piše Daily Mail.

Nova studija koju je provela Laura Watt, sociologinja sa Sveučilištu u Manchesteru, proučavala je seksualne navike Britanaca, a Laura Watt analizirala je podatke prikupljene od 1990. godine. Prema rezultatima istraživanja samo jedan od deset Britanaca podržava varanje partnera, a čak osam od deset ih smatra kako je posve pogrešno imati više partnera, posebice ukoliko s jednim zajedno živi.

Devet od deset ispitanika smatra kako je varanje partnera potpuno neopravdano, pod bilo kojim okolnostima. Uz povećanu potporu tradicionalnim vrijednostima, ispitanici su pokazali i veću otvorenost prema seksualnom ponašanju singl osoba. Tako ih svega 37 posto smatra kako je seks bez obaveza pogrešan, a čak ih 70 posto podržava istospolne brakove.

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...