Policija ušla u trag provalnicima; Jedan krao mobitele iz zalagaonice, drugi novac i cigarete

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 34-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je sredinom travnja u Zrinsko-Frankopanskoj ulici u Zadru provalio u zalagaonicu, odakle je otuđio više mobitela. Protiv 34-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teške krađe.

Policijski službenici Prve policijske postaje Zadar dovršili su jučer kriminalističko istraživanje nad 31-godišnjakom, kojeg se sumnjiči za dvije provale na području grada i Zatona. Sumnjiči ga se da je početkom prosinca prošle godine u Zadru, u ulici Skročini, provalio u ugostiteljski objekt u vlasništvu 49-godišnjakinje te otuđio novac, te da je krajem ožujka ove godine u Zatonu provalio u trgovinu trgovačkog društva, odakle je otuđio novac i razne cigarete. Protiv 31-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog teških krađa.

Također su dovršili kriminalističko istraživanje nad 57-godišnjakom, kojeg se sumnjiči da je krajem siječnja u ulici Put Murvice u Zadru, otuđio mobitel u vlasništvu 59-godišnjakinje. Protiv 57-godišnjaka se državnom odvjetništvu podnosi kaznena prijava zbog  krađe.

 

 

 

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...