‘Slovenska večer’ u Biogradu ispunila sva očekivanja

Još jedna ljetna turistička manifestacija s kojim se grad Biograd može pohvaliti svakako je iznimno uspješna „Slovenska večer“održana u staroj gradskoj jezgri, točnije ribarskoj luci. Naime, nakon što je ovoga ljeta organiziran Slovenski vikend koji je pokazao da turisti iz Slovenije kojih je i najveći broj u gradu Biogradu, rado prihvaćaju takav vid kulturno zabavanog programa, organizatori Grad i Turistička zajednica grada upriličili su sličnu priredbu pod nazivom Slovenska večer, no koja je jednako zanimljiva i drugim turistima, tim prije što se u srcu Dalmacije mogu susresti sa slovenskom kulturom, gastro ponudom, i dakako glazbom, jer glazba doista pokreće svijet…povezuje, bez puno riječi.

Za ovu priredbu glazbeni program i gastro ponudu ponudili su gosti iz Slovenije, a grad Biograd kao domaćin za posjetitelje ove velike fešte pripremio je srdele na gradelama. Istom prigodom gosti iz Slovenije, točnije Moravskih Toplica nudili svoje slane i slatke specijalitete, dok je glazba sa pozornice odjekivala čitavom rivom. Naime, slovenski band nije žalio truda te je izvodio najrazličitije glazbene brojeve, a svoje popularne pjesme na slovenskom i hrvatskom jeziku tijekom večeri predstavila je i popularna slovenska pjevačica Tanja Žagar. Može se slobodno reći da veliki broj posjetitelja i doslovno ispunio prostor na rivi u ribarskoj luci, a dobro raspoloženje vidjelo se na svakom koraku.

Fotogalerija je dostupna na mrežnim stranicama Grada Biograda.


Vijesti Antene Zadar slušajte na 97,2 MHz, te online na 972.fm na svaki puni sat od 8 do 16 sati. Slušajte i Jutarnju kroniku radnim danom u 7 sati. Svakako nas pratite i na društvenim mrežama Facebook, Twitter, Instagram i YouTube. Preuzmite naše aplikacije za iOS i Android uređaje, kako bi vam bili još dostupniji u svakom trenutku.

Jutarnja kronika dostupna je i na svim ovim sjajnim podcast platformama:

Možda vas zanimaju i ove priče
Kažite što mislite o ovoj temi
Loading...